Den 1 mars öppnar vi ett nytt lokalkontor i Västerås och söker servicetekniker

JJ GRUPPEN kombinerar det stora företagets kraft och kompetens med det lilla bolagets lokala närhet. För att förstärka vår närvaro i Mälardalen öppnar vi den 1 mars ett nytt lokalkontor i Västerås.

JJ GRUPPENs enhet Lyftsystem KAMAB AB är en sälj- och serviceenhet i Åkersberga, norr om Stockholm, med stor erfarenhet av traverser och lyftdon av alla fabrikat. Bolaget har en lång rad välkända företag på kundlistan och tar ett totalansvar hela vägen från projektering, leverans och installation till driftsättning, förarutbildning och serviceavtal. Med etableringen av serviceenheten i Västerås förstärker JJ GRUPPEN närvaron i och runt Mälardalen.

JJ GRUPPENs enhet Lyftsystem KAMAB Service AB söker servicetekniker till Västerås
Rätt entreprenörssjäl erbjuds delägarskap

Som servicetekniker kommer du att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustningar, vilket omfattar allt från telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir en viktig kugge i vårt kunniga team av erfarna medarbetare.
Vi vill att du har el-kompetens och giltigt B-körkort är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av mekaniskt/elektriskt underhåll och felsökning är meriterande. Som person är du självgående med driv och energi.
JJ GRUPPEN är en lärande organisation som både inhämtar ny kunskap och förvaltar kompetensen hos erfarna medarbetare. Det innebär att du har stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Har du frågor angående tjänsten, som är på heltid, är du välkommen att kontakta vår enhetschef Conny Sköldmark på telefon 08-540 691 80 eller e-post conny.skoldmark [at] jjgruppen.se